PRODAJA JAVNIH GRADSKIH TOALETA

  • Standardni – gravitacioni javni toalet se priključuje na vodovodnu, kanalizacionu i elektro mrežu. Projektujemo i proizvodimo javni tolate prema zahtevu klijenta i to sa jednom, dve ili većim brojem korisničkih kabina. Dizajn objekta se definiše u skladu sa potrebana lokacije i urbanističkih zahteva.
  • Vakumski javni tolet proizvodimo za lokacije gde ne postoje tehnički uslovi za priključenje na vodovodnu i kalizacinu mrežu ali postoji napajanje električnom energijom. Ovaj tip toaleta je deo naša ekskluzivne ponude jer smo jedna od retkih evropskih proizvođača sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i velikim brojem realizovanih projekata.

IZNAJMLJIVANJE JAVNIH GRADSKIH TOALETA

Ukoliko ne želite da investirate značajna sredstva u kupovinu javnih toaleta nudimo vam dugoročni najam vakumskih toaleta uglavnom za potrebe rešavanja sanitranih problema u urbanim sredinama, turističkim centrima ali I na svim drugim lokacija gde postoji potreba da se obezbede osnosvni higijeski snadardi.

Kratkoročni najam javnih toaleta omogućili smo za potrebe realizacija javnih manifestacija, festivala, koncerata i sl.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Naš stručni tim Vam je na raspolaganju za sve zahteve putem telefona, mejla ili uživo na našoj adresi.

KONTAKT