Zaštita ličnih podataka

Ovo obaveštenje odnosi se na zaštitu ličnih podataka koje „EUROmodul“ d.o.o. Nova Pazova, dobija preko svoje veb-stranice/mobilne aplikacije.

Popunjavanjem upitnika na kontakt stranici, odnosno popunjavanjem upitnika u okviru mobilne aplikacije, dajete nam svoje lične podatke i saglasnost da ih obrađujemo, koristimo i čuvamo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i ovim obaveštenjem. Datu saglasnost možete opozvati pozivanjem našeg Kontakt centra koji će vas dalje uputiti u proceduru opoziva saglasnosti u slučaju nedozvoljene obrade podataka, odnosno obrade suprotne cilju, kao i u proceduru u vezi sa pravom na obaveštenje, uvid u podatke i kopiju istih.

Lični podaci obuhvataju:

  • Ime i prezime;
  • Imejl adresu;
  • Broj telefona;

Sve lične podatke tretiramo kao poslovnu tajnu. Čuvamo ih trajno, do eventualnog opoziva.

Prikupljanje podataka

EUROmodul d.o.o. Nova Pazova vas u skladu sa proisima obaveštava da:
  • prikuplja anonimne demografske podatke (godište, pol, sklonosti, interesovanja) i podatke o hard disku ili softveru vašeg računara (IP adresa, pretraživač, domen, vreme pristupa i posećene veb-stranice, IMEI broj telefona).
  • podatke prikupljamo isključivo radi sigurnije identifikacije i postupanja po zahtevu klijenata, ali i u druge svrhe. Navedeni podaci predstavljaju minimum potrebnih informacija. Koristimo ih i kako bismo obaveštavali klijente o svojim proizvodima i uslugama, održavali njihov kvalitet i dobili statističke podatke o korišćenju veb-stranice/mobilne aplikacije. Lične podatke koristimo i za sprovođenje istraživanja o mišljenju klijenata o postojećim i potencijalnim uslugama i proizvodima.
  • preduzima sve neophodne tehničke, kadrovske i organizacione mere zaštite podataka, u skladu sa zakonom, standardom ISO/IEC 27001:2013 i internim aktima.
  • vaše lične podatke nećemo činiti dostupnim trećim licima bez vašeg izričitog pristanka. Oni su zaštićeni od zloupotreba, uništenja, gubitka, neovlašćenih promena i pristupa.
  • štiti privatnost pomoću tehnologija koje omogućavaju najsigurniji način korišćenja interneta.
  • štiti vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja. Kad se lične prenose preko web stranice, štite se zaštitnim kodiranjem kao što su Secure Socket Layers (SSL).

Saglasnost na prikupljanje, obradu i korišćenje ličnih podataka možete opozvati. Više informacija o tome i o pravu na obaveštenje, uvid u podatke i njihovu kopiju možete dobiti ako nam se obratite pozivom kontakt centra: 022 328- 003 ili poštom: „EUROmodul“ d.o.o. Vojački put 10, 22330 Nova Pazova, Srbija