EUROmodul ima 20 godina iskustva u proizvodnji javnih gradskih toaleta, što nam je omogućilo uspešan plasman u sve zemlje EU, Rusije, Belorusije i Kazahstana, ali i kreiranje specifičnih proizvoda namanjenih tržištu Srbije.

Ekskluzivni smo predstavnici norveške kompanije Jets koja je renomirani svetski proizvođač vakumskih sistema koje integrišemo u naše proizvode kojima rešavamo problem odvođenja fekalija u mestima gde tehnički nije moguće ili je ekonomski neopravdano izvođenje standardne gravitacionne kanalizacije.

Pored toga nudimo vakumska rešenja za odvođenje fekalija sa plovila na vezovima u marinama. 

Proozvodni kapacitet naše fabrike je sigurna podrška za projktovanje i proizvodnju javnih toaleta i vakumskih kanalizacionih rešenja po individualnim zahtevima.

Naše reference

Upoznajte se sa našim projektima u proizvodnji javnih gradskih toaleta ralizovanih u Norveškoj, Švedskoj, Portugalu, Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Grčkoj, Hrvatskoj i Bugarskoj.

U dogovru sa našim projektantima možete da izaberete odgovarajuće rešenje u skladu sa urbanističkim i tehničkim uslovima lokacije.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Naš stručni tim Vam je na raspolaganju za sve zahteve putem telefona, mejla ili uživo na našoj adresi.

KONTAKT